Wie zijn we?

Pieter Tombeur

Pieter Tombeur

“Al sinds mijn jeugd heb ik een liefde voor hout en de mooie dingen die je ermee kan maken. Als ervaren schrijnwerker met een oog voor detail realiseer ik dan ook met veel plezier zowel jouw interieur- als exterieurproject.

Om getrouwd te zijn met een vrouw wiens levensmotto bijna is dat je nooit genoeg kasten hebt, en elk hoekje en kantje wilt benutten, sta ik regelmatig voor een uitdaging. Deze lijn trek ik graag door in mijn werk, en ik hecht veel belang aan een ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is.

Hoe fijn is het dan ook om kasten te maken voor klanten zodat ze zich zalig thuis (of juist meer op vakantie) voelen, een bureau te maken waar ze zich net dat tikkeltje beter kunnen concentreren om te slagen voor die deadline, of een dressing te creëren waar een vrouw zich stiekem een prinses in een kasteel waant.

Ook buiten kunnen we je helpen het leven wat aangenamer te maken, met bvb een houten gevelbekleding voor een warme uitstraling, een houten bijgebouw als tuinhuis of poolhouse, of een simpele fietsenstalling.

Want geef toe, hoe groot of klein je ook woont, het is gewoon heel praktisch om voldoende ruimte te hebben om al je spullen in kwijt te kunnen.”

Wij kunnen je helpen om dit allemaal te realiseren.

  • Maatkasten
  • Dressings
  • Keukens
  • Buitenschrijnwerk
  • Hi-Macs
  • Trappen
  • En veel meer!